Houten regenton


Toont alle 36 resultaten

Toont alle 36 resultaten

De rustieke houten regenton: jouw must have voor in de tuin!

Kiezen voor kwaliteit

Een houten regenton kopen doe je niet elke dag. Je wil jezelf graag eerst overtuigen van de kwaliteit van je toekomstige aankoop. Wanneer het over kwaliteit gaat, zit je bij regenton99.nl meteen goed: onze houten regentonnen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kastanjehout. Regelmatige controles houden onze kwaliteitsnorm op peil. Specialisten onderzoeken op geregelde tijdstippen de kwaliteit van de gebruikte materialen en ook vlak voor het transport worden onze producten nogmaals gecontroleerd.

Kiezen voor schoonheid

De robuuste afwerking van onze houten regentonnen zorgt voor een luxueuze uitstraling en geeft je tuin meteen die landelijke toets waar je naar streeft. Onze regentonnen vormen een ware eye-catcher voor elke tuinliefhebber. Het Classic model kan met zijn 90 centimeter hoogte en 70 centimeter diameter tot 225 liter water opvangen. Wanneer je een grotere opvangcapaciteit wenst, dan kies je best voor een houten regenton van het type ‘Traditional’. Dit model kan tot 200 liter water opvangen. Beide tonnen worden vergezeld van een mooi afgewerkt deksel en een gratis meegeleverd houten kraantje om gemakkelijk een emmer te kunnen vullen. De planten water geven was nog nooit zo eenvoudig!

Voor wie liever in de richting van een kunststof of design regenton gaat, hebben we ook tal van modellen in ons gamma. De benjamin onder de kunststoffen regentonnen is de Roto regenton met eiken look, waar tot 50 liter kan in opgevangen worden. De grootste broer in dit gamma heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 350 liter.

Ben je iemand die houdt van design? Je vindt gegarandeerd een model naar jouw smaak bij het bekijken van onze designmodellen. Of wens je misschien dat de regenton net niet opvalt in je tuin? Geen probleem, we hebben regentonnen in allerlei maten, vormen en modellen.

Kiezen voor zekerheid

Elke houten regenton die je bij ons aankoopt heeft een garantie van minimaal twee jaar. Alle prijzen worden duidelijk vermeld. Op die manier maken we het supermakkelijk voor je om de regenton uit te kiezen die perfect bij jou en jouw tuin past. Bij regenton99.nl vinden we het belangrijk om duidelijke informatie te geven. Zo komen onze klanten nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bekijk op onze website ook regelmatig de aanbiedingen, waar we diverse regentonnen aan extra voordelige prijzen aanbieden.

Terug naar producten