Regenton voordeelset | Harcostar 227liter groen + Harcostar standaard + Harcostar vulautomaat 70/80mm. Goedkope regentonset met kindveilig deksel inclusief overloop aansluiting, tapkraan met Gardena klik en verhoging.

119,95

Artikelnummer: 9200000113026990 Categorieën: ,

Beschrijving

Bestaande uit:

* 227 liter groene kunststof regenton
* Standaard (t.w.v. €24,50)
* Vulautomaat (t.w.v. €14,95)
* Kinderveilig deksel
* Kraan met tuinslang aansluiting (t.w.v. €12,95)
* Voorgeboorde gaten

**5 jaar garantie

De Harcostar groene kunststof regenton vangt maar liefst 227 liter regenwater op. Deze regenton is verkrijgbaar in exclusief groen die mooi in uw tuin opgaat vlak bij uw grijze regenpijp. Om er makkelijk een vulautomaat of overloopset op aan te sluiten, is dit model voorzien van voorgeboorde gaten. Het regenwater stroomt hierdoor via de regenton vulautomaat in de regenton. Dit is ook mogelijk zonder een vulautomaat, de regenpijp kan in dat geval direct de regenton instromen.

Inhoud: 227 liter
Hoogte: 960 mm
Diameter: 600 mm
Kleur regenton: Groen
Kleur deksel: Zwart
Hoogte voet: 275 mm
Diameter voet: 620 mm
Kleur voet: Zwart
Kleur vulautomaat: Grijs

Nu als setaanbieding. Ideaal waterbassin voor alle soorten tuinen en terrassen. De Harcostar regenton is gemaakt van hoogwaardig en dik kunststof.

De regentonset van Harcostar van 227 liter. Deze complete set is ideaal voor het opvangen van regenwater. De set is inclusief voet, kraan en vulautomaat. Daarnaast is de ton voorzien van een kind-veilige-deksel, een kraan met een “Gardena-koppeling-aansluiting, en een winter aftappunt. Ook heeft u 5 jaar garantie op de Harcostar regentonnen. Alle Harcostar regentonnen zijn vervaardigd uit tenminste 75% gerecycled materiaal. Een regenton voor vele jaren!

Extra informatie

Merk

ThuisTuinieren.nl

Materiaal

Kunststof