Garantia Regenton Vulautomaat Afsluiter-Bladvanger (Bruin)

29,95

Artikelnummer: 9200000072777250 Categorieƫn: ,

Beschrijving

De regenton vulautomaat met afsluiter en bladvanger in de kleur bruin. De Garantia vulautomaat die geschikt is voor elke regenton en een regenpijp van 70 – 100 mm in diameter. Deze vulautomaat is speciaal gemaakt voor bruine regenpijpen die veel voorkomen in BelgiĆ«, maar af en toe ook in Nederland. De regenton vulautomaat zorgt ervoor dat de regenton wordt gevuld met water en dat overtollig water weer via de regenpijp naar beneden gaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw regenton overloopt.

De bladvanger in de regenton vulautomaat is er uit te halen door de bovenste ring naar boven te schuiven over de regenpijp. U kunt het gebladerte verwijderen en eventueel de vulautomaat even van binnen schoonmaken. Na deze handeling duwt u de bovenste ring naar beneden totdat u een klik hoort. Dit vergt wat kracht en dat kan de vulautomaat prima hebben.

De afsluiter van de regenton vulautomaat bruin is een schuifje aan de zijkant van de vuller. Deze is voorzien van twee icoontjes, namelijk een zonnetje en een sneeuwvlokje. Wanneer het schuifje bij het zonnetje is laat de vulautomaat water toe in de regenton, wanneer deze op het sneeuwvlokje staat niet.

  • Handleiding regenton vulautomaat afsluiter bladvanger bruin

Extra informatie

Merk

Garantia

Materiaal

Kunststof