Garantia Regenton Vulautomaat Afsluiter-Bladvanger 80 m2

44,50

Artikelnummer: 9200000072777250 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Heeft u een groot dakoppervlak en moet de regenton vulautomaat veel water verwerken? Bekijk dan deze vulautomaat voor 80 m2 oppervlakte. De regenton vulautomaat is een stukje groter dan z’n broetje die tot 50 m2 kan. Deze vulautomaat is van het merk Garantia die bekend staat om z’n hoge kwaliteit regentonnen. De vulautomaat wordt geleverd inclusief slang, moerdraad, bladvanger en afsluiter.

De bladvanger in de regenton vulautomaat is er uit te halen door de bovenste ring naar boven te schuiven over de regenpijp. U kunt het gebladerte verwijderen en eventueel de vulautomaat even van binnen schoonmaken. Na deze handeling duwt u de bovenste ring naar beneden totdat u een klik hoort. Dit vergt wat kracht en dat kan de vulautomaat prima hebben.

De afsluiter van de regenton vulautomaat 80 m2 is een schuifje aan de zijkant van de vuller. Deze is voorzien van twee icoontjes, namelijk een zonnetje en een sneeuwvlokje. Wanneer het schuifje bij het zonnetje is laat de vulautomaat water toe in de regenton, wanneer deze op het sneeuwvlokje staat niet. Overtollig water zal gewoon weer via de regenton vulautomaat naar beneden gaan.

Handleiding Regenton vulautomaat 80 m2

Extra informatie

Merk

Garantia

Materiaal

Kunststof