regentonnen

Regentonnen


Voor écht Hollands weer

Bekijk alle Regentonnen
regentonnen

Kunststof regentonnen


Een verstandige investering

Bekijk Kunststof regentonnen
houten regenton

Houten regenton


Stijlvol water opvangen

Bekijk Houten regentonnen

Regenton kopen?

De waterton: een ideaal tuinproduct


Nederland kent een nat klimaat. Omdat het ons niet ontbreekt aan water, kunnen we veel voordeel halen uit het feit dat we leven met water. Water is een kostbaar goed, dus voor het wassen van de auto of de tuin water geven is het zonde hiervoor schoon drinkwater te gebruiken. Een perfecte oplossing om praktisch en duurzaam om te gaan met water, is het water opvangen. Een uitstekend product om gezond water op te vangen en te bewaren is een regenton. Deze ideale producten zijn bij Regenton99.nl verkrijgbaar.

Gratis gezond water

Struiken, bloemen en moestuinen, maar ook kamerplanten en bomen gedijen uitstekend bij regenwater. Dit komt doordat er in regenwater een lagere zuurgraad zit. Zo kunnen er geen schadelijke bacteriën in leven. Ook heeft regenwater minder kalk, wat zorgt voor een gezonde voeding voor bloemen en planten. Een ander bijkomend voordeel is dat het water in de regenton een uitstekende temperatuur heeft voor planten en bloemen. Tevens leent het water uit de ton zich uitstekend om een vijver aan te vullen. De waterton is dus een erg nuttig product dat alleen maar gunstige voordelen biedt voor je huis en tuin.

Bekijk alle Regentonnen

Bron van inspiratie

Sorry, no posts matched your criteria.

Kunststof, Design of Houten Regenton


Een regenton kopen is via Regenton99.nl erg eenvoudig. Houdt er rekening mee dat de meeste producten water opvangen via de regenpijp. Gewoonlijk vangt de dakgoot het regenwater op, die het vervolgens geleidt naar de waterton. In het verleden bestond er alleen de houten regenton, maar tegenwoordig zijn er diverse materialen en modellen te vinden. De pieken in de rioolafvoer tijdens bijvoorbeeld een hevige plensbui, waardoor water via de roosters terug kan vloeien, is ook een mogelijke reden om een regenton te kopen. Het voorkomt overstromingen door een groot deel van het water op te vangen. Wanneer je ook nog de waterton kan gebruiken voor het doorspoelen van het toilet kan er per jaar maar liefst 4000 liter water bespaard worden. Weten hoe je een regenton moet aansluiten?

Meer informatie

Bekijk ook onze

kamerplanten

Accessoires


Maak het nóg beter

Bekijk alles
kamerplanten

Regenton voeten


Op ideale hoogte

Bekijk alles
kamerplanten

Vulautomaat


Wel zo handig

Bekijk alles
kamerplanten

Regenton kraantjes


Gemakkelijk tappen

Bekijk alles