Kunststof regenton


Toont alle 98 resultaten

Toont alle 98 resultaten

Gratis water opvangen met een kunststof regenton

In Nederland kan het regelmatig regenen en dan kan er veel water naar beneden vallen. Dat water is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld; het voeden van je planten, daarom is het handig om regen in een kunststof regenton op te vangen. Niet alleen heb je dan altijd gratis water in je bereik, maar de grond wordt ook nog eens beschermd tegen overstromingen. Als je namelijk je tuin volledig betegelt, kan het water nergens meer heen, waardoor we dus last kunnen krijgen van overtollig water. Wanneer je eenmaal het besluit maakt om een regenton aan te schaffen, krijg je een aantal keuzes in het materiaal en het uiterlijk. Kunststof is misschien de meest voor de hand liggende keuze, maar ook hout kan een optie zijn en misschien kies jij zelfs liever voor een design regenton.

 

Voordelen van een regenton

Een kunststof regenton kopen is een verstandige investering en tegelijkertijd ondersteun je het milieu. Bij veel doeleinden waar we op dit moment schoon en helder drinkwater gebruiken, kunnen we beter regenwater pakken. De planten zullen zelfs beter en sterker worden met regenwater, omdat het water onder andere, minder hard is. Andere acties zoals het wassen van je tuinmateriaal of andere voorwerpen, zijn ook heel goed te doen met regenwater. Regenwater opvangen in een kunststof regenton is op de langere termijn beter voor het milieu en ook nog eens besparend voor je portemonnee. Een kunststof regenton kopen hoeft geen aanslag op je portemonnee te zijn; met de aanbiedingen op regenton99 kan je snel en voordelig een regenton in huis halen.

 

Een houten of kunststof regenton kopen

De keuze tussen een houten of kunststof regenton kan van diverse zaken afhangen. Over het algemeen kan je voor een houten regenton meer geld kwijt zijn, maar je kan het wel mooier vinden. Bij de houten regentonnen krijg je van regenton99 een garantie van minimaal drie jaar en het zijn allemaal premium merken. Net als kunststof gaat hout heel lang mee en bij regenton99 worden alle regentonnen snel en gratis verzonden. Zelfs de kunststof regenton kan heel mooi zijn, kijk maar eens naar de tonnen met een eiken look. Die zijn namelijk niet van echt te onderscheiden en zorgen ervoor dat je graag een regenton aanschaft voor een mooie inrichting, waar je tegelijkertijd het milieu mee bespaart. Ideaal als je een houten regenton mooi vindt, maar toch liever voor het kunststof materiaal kiest.

Mooie regenton

Het goede nieuws is dat een regenton helemaal niet lelijk hoeft te zijn. Ze zijn best groot en dat heeft natuurlijk een hoge invloed op het uiterlijk van uw tuin. Daarom kan je ook kiezen voor een design regenton, die de inrichting van je tuin extra, mooi maakt. Er zijn zoveel verschillende soorten regentonnen te vinden, dat degene die in jouw tuin past, al op jou aan het wachten is, in onze winkel.

Terug naar producten