Design regenton


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Design regentonnen

Design in de tuin Veel mensen houden van design in hun interieur en twijfelen dan ook niet om mooie design items in hun huis neer te zetten. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om je tuin een luxe tintje te geven? Vandaag de dag is een tuin steeds meer het verlengstuk van het huis en daarom is het helemaal niet verwonderlijk om ook in je tuin design producten neer te zetten, voor nog meer allure. Je geeft je tuin er extra aanzien mee. Een mooi voorbeeld hiervan is de design regenton van Regenton99.nl. Niet alleen een handig item, want je vangt er regen in op, maar het is ook nog eens een echte eyecatcher in je tuin.

Prettige bijkomstigheid

Het ontbreekt ons in Nederland zeker niet aan water, want het regent er geregeld vaak en hard. Vervelend, maar een prettige bijkomstigheid is dat je er ook een positief iets van kunt maken. Je hoeft niet altijd schoon water te gebruiken buitenshuis, dus waarom zet je niet gewoon een waterton neer in de tuin? Een duurzame manier om water op te vangen in een ton. Je kunt het water wanneer je maar wilt gebruiken om bijvoorbeeld de plantjes water te geven of je auto mee te wassen. Zo ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu.

Strakke vormen

Houd je van design, dan ga je natuurlijk voor de design regenton. Een catchy waterton met strakke vormen, gemaakt van stijlvolle materialen. Ga voor een mooie donkergrijze kleur of kies voor een bruine variant design regenton. Zo heb je een prachtig product in je tuin met een luxe uitstraling. Je zult merken dat je hele tuin een upgrade krijgt met zo’n mooi, stoer product in je tuin.

Kwaliteit design regentonnen bij Regenton99.nl

Het fijne is dat Regenton99.nl kwaliteit biedt. Als het gaat om de producten zelf, die stuk voor stuk robuust en sterk zijn, maar ook wat betreft service. Op de regentonnen zit minimaal twee jaar garantie en verzending van ieder product is vanaf €50 helemaal gratis. Bovendien is het product supersnel bij je in huis. Je kunt in de showroom een kijkje komen nemen, maar op de website kun je ook vast inspiratie opdoen om te kijken welke design regenton bij jou past – van houten tot kunststof. En wil je wat voordeel halen? Er is altijd wel een mooie aanbieding bij Regenton99.nl dus kijk vooral rustig rond in de webshop!
Terug naar producten