Alle regentonnen


Toont alle 134 resultaten

Toont alle 134 resultaten

Regentonnen kopen?

Voor echt Nederlands weer!

Regentonnen passen bij Nederland: niet alleen helpen ze ons omgaan met het altijd aanwezige regenwater, maar ze helpen ons ook zuinig om te springen met water (en geld). Door het opvangen van regenwater in de regenton, en dat te gebruiken voor het besproeien van de planten in je tuin, het wassen van je auto of zelfs het doorspoelen van het toilet, bespaar je kostbaar drinkwater, dat ook nog eens geld kost. Als dat niet Nederlands is!

Grote keuze regentonnen

Een regenton kopen is simpel, en je hebt vele mogelijkheden. Ze zijn tegenwoordig niet meer alleen gemaakt van hout en verkrijgbaar in de simpele tonvorm, maar je kunt ook kiezen voor een hippe design regenton. Deze stijlvolle regentonnen hebben aantrekkelijke kleuren en vormen, zoals van een amphora, een mand of een urn. De kunststof regenton is eveneens heel veelzijdig. Je kunt kiezen voor een ton in een houtlook of een onopvallende kleur, zodat hij mooi opgaat in de tuin. Maar natuurlijk kun je ook nog steeds kiezen voor een echte houten ton, van kwalitatief kastanjehout. Qua formaat heb je ook de keuze: van minder dan honderd liter, tot wel vierhonderd liter.

De waterton is een aanwinst voor de tuin

Een mooie regenton is een aanwinst voor je tuin, zeker als je erop let dat hij past bij de uitstraling van de tuin. Een houten regenton zorgt voor een natuurlijke en nostalgische sfeer, een moderne ton past in een strakke, moderne tuin. Een regenton aansluiten is heel eenvoudig. Zorg er altijd voor dat de ton op een rechte, stevige ondergrond staat, naast of voor de regenpijp. Alle watertonnen beschikken over een kindveilig deksel, dus geen enkel kind loopt het risico in de ton te vallen of te klimmen. Als de waterton eenmaal staat, kun je het regenwater gaan gebruiken. En dit heeft veel voordelen: regenwater is het meest voedzaam voor de planten en struiken in de tuin. Het bevat ook minder kalk dan kraanwater, en is daarom heel geschikt voor het schoonmaken van de auto of de fiets of zelfs van je ramen. Dat het ook nog eens geld scheelt, is natuurlijk mooi meegenomen!

Alle soorten verkrijgbaar

Voor alle soorten regentonnen kun je terecht bij www.regenton99.nl. De levering is supersnel en je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 50 euro. Betaling kan zelfs na ontvangst. De regentonnen zijn van kwalitatief en sterk materiaal en tegen alle weersomstandigheden bestand. Met ons uitgebreide assortiment vind je zeker een waterton die in jouw tuin past.

Terug naar producten